BP Underground – Teljes válogatás

A BP Underground sorozat összes része egy helyen.

BP Underground – Hardcore/Punk: Az egyik legkeményebb műfajt, a szókimondó és társadalomkritikus budapesti hardcore-punk szubkultúrát járja körül. Mint egyfajta korlenyomat, visszahozza a 90-es évek életérzését.

BP Underground – Hip Hop: A budapesti underground hip hop közeg megszólaltatásán keresztül, akár egyfajta korlenyomat, betekintést enged a rendszerváltás és a 90-es évek időszakának zavaros társadalmi viszonyaiba.

BP Underground – Elektronikus zene: Bemutatja a budapesti elektronikus zenei színtér fontosabb szereplőit, elhelyezi és definiálja a műfaj sajátosságait, taglalja a kiterjedt zenei szcéna irányzatait.

BP Underground – Rock 1. és 2. rész: Mint egyfajta korlenyomat, visszahozza a kilencvenes évek életérzését, amikor mindenki az MTV Headbangers Ball-t nézte és kazettákat másolt, miközben a Metal Hammert bújta, vagy a Garázs rádióműsort és benne Ferót hallgatta…


További válogatások

  • Candide kalandjai A 13 részes animációs sorozat Voltaire Candide vagy az optimizmus című 18. századi könyvének átdolgozásával.
  • Utoljára a Cinegón Kínálatunkból hamarosan kikerülő filmjeink.
  • Budapest Ritmo A Budapest Ritmo és a Bartók Tavasz 2021-ben és 2022-ben is formabontó zenei filmek létrehozását segítette elő – ezek lettek a Ritmo filmek. 2021-ben négy, 2022-ben pedig két különleges alkotás született.
  • Animáció felnőtteknek Habár sok animációs film szól gyerekeknek, az animáció világnapjára késztett válogatásunkban a felnőtteket megcélzó alkotásokból válogattunk.