Új filmek az előfizetőknek

Az előfizetői filmkínálat számos új filmmel gazdagodott.

Röfi (18): (r.: Carlota Pereda)
A Sundance Fesztiválon bemutatott lélektani horror főszereplője egy túlsúlyos tinilány, Sara, akinek a nyári vakáció jobbára azt jelenti, hogy el kell viselnie a kisvárosban élő lányok gúnyolódásait. A folyamatos zaklatásnak egy titokzatos idegen érkezése vet véget…

Belle: A sárkány és a szeplős hercegnő: (r.: Hosoda Mamoru)
Hosoda ezúttal A szépség és a szörnyeteg klasszikus történetét értelmezte újra, nagyon is mai, és ízig-vérig japán megközelítésben.

Mások gyerekei: (r.: Rebecca Zlotowski)
Rachel 40 éves, és nincs gyermeke. Szereti az életét, a diákjait, a barátait, az exeit, a gitáróráit. Amikor beleszeret Aliba, ragaszkodni kezd Leilához, új barátjának 4 éves kislányához és igazi kapcsolódás alakul ki közöttük, de folyamatosan kísérti hármójukat a kérdés, hogy igazi családdá tudnak-e válni.

Szörnyeteg: (r.: Koreeda Hirokazu)
A békés japán kertvárosban nyugodt életet élnek az emberek. Amikor a kisfiú, Minato furcsán kezd viselkedni, az anyja elmegy az iskolába, hogy kiderítse, mi történt. A történet az anya, a tanár és a gyerek szemszögéből is kibontakozik.

King – Egy kis oroszlán nagy kalandja : (r.: David Moreau)
King, az oroszlánkölyök megszökik a kereskedők elől, mielőtt repülőre tették volna. Az állat Inés és Alex otthonában talál menedéket. Őrült hajsza veszi kezdetét a kis oroszlán felkutatásáért, így a testvérek eldöntik, visszajuttatják őt Afrikába, hiszen csak így menthetik meg az üldözői elől.

Családban marad: (r.: Louis Garrel)
Amikor Abel megtudja, hogy az anyja egy börtönből szabaduló férfihoz készül hozzámenni, kiborul. A legjobb barátja segítségével mindent megtesz, hogy keresztbetegyen anyja terveinek.

Jóságos ég!: (r.: Laurent Tirard)
Öt apáca azt tervezi, hogy megnyerik a pénzdíjjal járó kerékpárversenyt, hogy felújíthassák a lerobbant idősek otthonát. Az egyetlen bökkenő, hogy egyikük sem tud biciklizni. Ráadásul valaki másnak is hasonló tervei vannak.

Caravaggio árnyéka (18): (r.: Michele Placido)
Caravaggio élete mozivászonra termett. A lázadó művész megbotránkoztatta korának közvéleményét, és a nagy hatalmú katolikus egyházat egyaránt.

Fényes jövő: (r.: Nanni Moretti)
Egy filmrendező egyszerre küzd a családjával való kapcsolatával és legújabb filmjével, amely az 1956-os magyar forradalom leverésének az Olasz Kommunista Pártra gyakorolt hatásáról szól.

Valaki hall engem: (r.: Pascal Elbé)
Az ötvenes éveiben járó párizsi történelemtanárnak, Antoine-nak rá kell döbbennie, hogy nagyothall, ezért visszavonult életet kezd élni. Claire nemrég özvegyült meg, és kislánya, Violette apja halála óta nem szólalt meg. A nő ideiglenesen a húgához költözik a gyerekkel, ahol a szomszédban lakó Antoine lakásából átszűrődő hangos zene egyre jobban idegesíti. A kezdeti heves ellenszenv után azonban elkezdik jobban megismerni egymást, és találkozásuk mindhárom ember számára új ajtót nyit a világ felé.

Filmjeink előfizetőknek


További válogatások

  • Budapest Ritmo A Budapest Ritmo és a Bartók Tavasz 2021-ben és 2022-ben is formabontó zenei filmek létrehozását segítette elő – ezek lettek a Ritmo filmek. 2021-ben négy, 2022-ben pedig két különleges alkotás született.
  • Boldogságnap – TOP 10 kedvenc vígjáték A boldogság nemzetközi világnapjára (március 20.) összegyűjtöttük a Cinego nézőinek kedvenc vígjátékait.
  • 2023 kedvencei – TOP 10 Válogatásunkban összegyűjtöttük a tavalyi év legnézettebb filmjeit.
  • A törvény előtt – Filmek a tárgyalóteremből A Tizenkét dühös ember óta, tudjuk hogy csupán egy tárgyalóterem is lehet lebilincselő izgalmak helyszíne. Válogatásunkban ezúttal a tárgyalótermet középpontba helyező filmeket szedtük össze.