Barion Pixel
 

Új filmek az előfizetőknek

Az előfizetői filmkínálat számos új filmmel gazdagodott.

Brooklyn mélyén: A Sundance-en és Velencében is bemutatott zsarufilm igazi sztárparádé a Kiképzés rendezőjétől. Ezúttal Richard Gere, Don Cheadle, Ethan Hawke és Wesley Snipes merül alá a bűnben.

Még egy év: Az angol Mike Leigh egyik legszívszorítóbb filmjében egy hatvanas éveiben járó házaspár egyetlen évét mutatja be, egészen kiváló színészek tolmácsolásában.

Az amerikai: George Clooney veterán bérgyilkost alakít, és elvállal egy utolsó megbízást? Ez elég kommersznek tűnik, de Anton Corbijn-tól, Az üldözött és a Control rendezőjétől a lehető legtávolabb áll, hogy akciófilmet készítsen. Lassú folyású merengés az élet értékeiről.

Különleges életek: Az Eszeveszett esküvő alkotói ezúttal a valóságból merített ihletet: két olyan férfi életét meséli el, akik mindenüket annak szentelik, hogy autizmussal küzdő fiatalokon segítsenek. A főszerepben Vincent Cassel és Reda Kateb remekelnek.

Tess és én: Az első szerelem története egy kisfiú szemszögéből. Igazi családi kaland, amit nagy sikerrel vetítettek a Berlini Filmfesztiválon.

Vita és Virginia – Szerelmünk története: Virginia Woolf és Vita Sackville-West titkos románca elevenedik meg ebben az igaz történeten alapuló angol drámában. A két főszerepet Elizabeth Debicki és Gemma Arterton alakítják.

Ragadozók: A nápolyi maffiába bekerülni vágyó tizenéveseket ismerhetjük meg ebben a szikár, klasszikus olasz hagyományok szerint készült gengszterfilmben. Mindez nem véletlen, hiszen rendezője korábban a Gomorra tévésorozaton is dolgozott.

Dogman – Kutyák királya: Matteo Garrone az egyik legismertebb kortárs olasz rendező, aki ezúttal egy nyomornegyed alvilágába kalauzol. A férfi főszereplő, Marcello Fonte a legjobb színésznek járó díjat nyerte Cannes-ban.

Remény: A feleség megtudja, hogy rákos, férjével pedig úgy döntenek, az ünnepek alatt inkább még nem mondják el a diagnózist gyermekeiknek. A titkolózás próbára teszi egyébként is megtépázott kapcsolatukat. A rendezőnő saját élettörténetét dolgozta fel ebben az erőteljes norvég drámában.

A búcsú: Golden Globe-jelölt dráma egy fiatal, Amerikában élő lány hazalátogatásáról Kínába. Főszerepben a rapsztár Awkwafina, aki érthetetlen kulturális különbségekkel találja szembe magát.


További válogatások