A szerelem természete

Sophia élete a feje tetejére áll, amikor találkozik Sylvainnel. Sophia gazdag, értelmiségi háttérrel rendelkezik, míg Sylvain kétkezi munkás. Sophia megkérdőjelezi saját értékrendjét, miután átadja magát a nagy, romantikus indulatoknak.


Eredeti cím
Simple comme Sylvain | The Nature of Love
Rendező
Ország / Gyártás éve
Kanada, Franciaország 2023
perc
110 perc
Korhatár
16+
Felbontás
Full HD
Hang
Feliratok
  • magyar
Külső URL
MAFAB
Elérhető
2035-11-05

Sophia, a negyvenéves filozófiaprofesszor már tíz éve megbízható párkapcsolatban él Xavierrel, akivel hasonlóan látják a világot. Mindennapjaik kiállítás megnyitókról, felolvasóestekről és véget nem érő baráti vacsorákról szólnak. Amikor új nyaralójuk felújításával megbízzák a vonzó ezermester Sylvaint, a nő világa felfordul, és szenvedélyes kapcsolatban találja magát a szexuálisan ellenállhatatlan férfival. Hogyan fogadja a kétkezi munkást a látszólag befogadó, ám valójában minden rezdülésével felsőbbrendűséget sugalló nagyvárosi közeg? És vajon Sophia megtalálja a közös hangot Sylvain barátaival? Túlélheti a friss kapcsolat az ebből fakadó kihívásokat?

A finom humorral és erotikával átszőtt romantikus film először a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál Un Certain Regard versenyszekciójában vette le a lábáról közönségét.


Hasonló filmek