Barion Pixel
 

BP Underground – Teljes válogatás

A BP Underground sorozat összes része egy helyen.

BP Underground – Hardcore/Punk: Az egyik legkeményebb műfajt, a szókimondó és társadalomkritikus budapesti hardcore-punk szubkultúrát járja körül. Mint egyfajta korlenyomat, visszahozza a 90-es évek életérzését.

BP Underground – Hip Hop: A budapesti underground hip hop közeg megszólaltatásán keresztül, akár egyfajta korlenyomat, betekintést enged a rendszerváltás és a 90-es évek időszakának zavaros társadalmi viszonyaiba.

BP Underground – Elektronikus zene: Bemutatja a budapesti elektronikus zenei színtér fontosabb szereplőit, elhelyezi és definiálja a műfaj sajátosságait, taglalja a kiterjedt zenei szcéna irányzatait.

BP Underground – Rock 1. és 2. rész: Mint egyfajta korlenyomat, visszahozza a kilencvenes évek életérzését, amikor mindenki az MTV Headbangers Ball-t nézte és kazettákat másolt, miközben a Metal Hammert bújta, vagy a Garázs rádióműsort és benne Ferót hallgatta…


További válogatások

  • Amerikai sztárrendezők Hosszú ideje Hollywoodban nagy presztízsűnek számító rendezők életművéből válogattunk egy-egy izgalmasabb darabot.
  • Az amerikai független film megszületése A Piszkos 12 és más hollywoodi filmek sztárja rendezőként egyike volt az első amerikai független filmeseknek. John Cassavetes legjobbjai már a Cinegón!
  • Oscarra hangolódva Korábbi nyertesekkel, és egy idei jelölttel készülünk a 2021-es Oscar-díjátadóra.
  • Dél-koreai filmek A hazai mozikban újra látható az Oldboy kapcsán Dél-koreai filmcsemegékből válogattunk.